Free shipping from 60 EUR

775 km fietsen aan 1 stuk? Tommy doet het, met HIDDIT

Gewone mensen die buitengewone dingen doen, dat inspireert ons!

Zo ook Tommy Vansteenkiste. Een gedreven en doorwinterde wielrenner, ja. Maar de uitdaging die Tommy aangaat, zou menig duursporter doen huiveren.

Maar hij heeft er een goede reden voor...


775 km door Italië

Tommy gaat maar liefst 775 km fietsen, met 10.000 hoogtemeters in de Race across Italy ... non stop. Een bovenmenselijke rit die hem ongeveer 33 uur zal kosten. Zonder slapen. Zonder pauzes.

Gekkenwerk?

Misschien, maar Tommy heeft er een goede reden voor: hij fietst om aandacht te krijgen en fondsen te werven voor Pulmonaire Hypertensie, een zeldzame doch ernstige ziekte die zijn zus Wendy heeft getroffen.

Bij Pulmonaire Hypertensie groeit de wand van de bloedvaten van de longen dicht, waardoor er te weinig zuurstof in het bloed komt. Het is een zeer ernstige, nog ongeneesbare aandoening.

Daarom dat Tommy Pulmonaire Hypertensie meer bekendheid wil geven en het onderzoek wil ondersteunen.

HIDDIT steunt Tommy

De Race across Italy is een extreme uitdaging, zowel mentaal als fysiek. Daarom heeft HIDDIT besloten om Tommy te ondersteunen met advies en producten, om zijn kans op slagen te verhogen.

Een inspanning van 33 uur vereist enorm veel van een lichaam, daarom zal er aandacht besteed worden aan Tommy's hydratatie en energietoevoer. Al geruime tijd traint Tommy met onze producten, met succes.

Luc Van Lierde

Ook onze ambassador Luc Van Lierde draagt zijn steentje bij, en analyseerde Tommy's inspanningstesten om de juiste intensiteit aan te raden, afhankelijk van het terrein. Zo wordt de kans kleiner om de glycogeenvoorraad in het lichaam uit te putten.

Bij het voedingsschema moet er rekening gehouden worden met duur, maar ook bijvoorbeeld de temperatuur en te verwachten hartslag.

De uitdaging die Tommy aangaat, zal het uiterste vergen van zijn lichaam en wilskracht. Wij wensen hem alle succes toe op 28 April!

Wil je Tommy ook steunen?

Donaties zijn mogelijk op www.teamphbelgium.org

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping address