Ontdek hoe wij onze sportvoeding maken!

Er zijn heel wat merken op de markt die sportvoeding maken of verdelen. Het kan misschien lijken dat al die bedrijven nagenoeg identieke producten verkopen. Hoeveel verschil kan er eigenlijk zijn tussen twee eiwitshakes of isotone sportdranken?

Wel, er zijn wel degelijk grote verschillen in de kwaliteit van producten. Daarom willen we jullie een blik achter de schermen geven bij HIDDIT, om te tonen hoe een product bij ons tot stand komt!

How I did it

Er zijn veel theorieën over sportvoeding, er is veel onderzoek naar gedaan en iedereen heeft een mening. HIDDIT stapte in de eerste plaats naar atleten die de absolute top hebben bereikt in hun discipline, en vroeg hen wat er aan de basis van al deze successen lag. Wil je weten hoe je iets bereikt? Vraag het aan degene die het al gedaan heeft! De input van onze ambassadors - Luc Van Lierde, Ellen Hoog en Claude Goetz - is ons startpunt.

Wetenschap

Eens we weten welke producten onze ambassadors naar de markt willen brengen, gaan we hun ideeën toetsen aan de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten. Enkel producten en formules die door onderzoek onderbouwd zijn, worden weerhouden. Zo is het gamma van Luc Van Lierde grondig gescreend door sportdokter Françoise Wellekens, zelf viervoudig wereldkampioene triatlon. Worden er nieuw wetenschappelijke ontdekkingen gedaan, dan past HIDDIT zijn formules daarop aan.

 

 

De ingrediënten

Eens we onze formules bepaald hebben, speuren we wereldwijd de beste ingrediënten op. Er zitten wel degelijk grote verschillen in de kwaliteit van de basisgrondstoffen. 

Zo kopen we bijvoorbeeld ons erwteneiwit voor de Vegan Pea Protein aan in België, omdat we daar de beste kwaliteitsgaranties krijgen en zeker zijn dat  er geen slechte meststoffen gebruikt worden tijdens de productie.


Ons wei-eiwit, gebruikt in de Elite Whey, wordt aangekocht bij een Franse producent die de eiwitten niet verhit tijdens de productie en ook geen chemicaliën toevoegt.

Omega 3 visolie? Wij kiezen een fabrikant die moleculair distilleert: een duurder productieproces dat er voor zorgt dat er geen zware metalen meer aanwezig zijn. Even belangrijk is dat deze fabrikant ook een 'Friend of the Sea' attest heeft en dus op een duurzame manier opereert.

In het HIDDIT sportgamma zal je tevens nooit kunstmatige zoetstoffen zoals sucralose, Acefulsaam K of aspartaam vinden. Hoewel onze keuze voor het gebruik van natuurlijke zoetstoffen het complexer en tevens duurder maakt om een goede smaak te bekomen vinden wij het de moeite waard. De kwaliteit van een eindproduct begint bij de juiste keuze van de ingrediënten! 

Productie

Al onze productie vindt plaats in Europa, waarvan 90% in België. Ook hier kiezen we voor de beste, meest geaccrediteerde producenten om onze formules om te zetten in superieure sportvoeding.

protein filling whey production plant

 

Controles

Hier gaat HIDDIT heel erg ver in: na productie gaan er samples van onze producten naar verschillende instanties: 

1. Inhoudsanalyse

Een onafhankelijk laboratorium test de inhoud van onze producten, om zeker te zijn dat de samenstelling van onze formules nageleefd werd. Zo kunnen we er bijvoorbeeld zeker van zijn dat onze Elite Whey voldoet aan onze eisen!

analysis elite whey

2. Anti-doping

Onze producten worden vaak gebruikt door competitiesporters die onderworpen zijn aan dopingcontroles. Niets is erger dan een positieve test veroorzaakt door een vervuild supplement, dus wij nemen daar geen risico in: de Sportuniversiteit van Keulen test onze sportvoeding uitgebreid!

dopinganalysis

3. Controle door het FAVV

België heeft de strikste wetgeving in Europa als het op voedingssupplementen aankomt. Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen controleert of een product conform is met de wetgeving en gezondheidsvoorschriften. 

Al deze controles verzekeren HIDDIT klanten waar voor hun geld krijgen en gegarandeerd kwaliteitsvolle producten gebruiken!

 

Verkoop

apotheek advies

Zoals u kan lezen doet HIDDIT er alles aan om superieure producten van de hoogste kwaliteit op de markt brengen. Maar daar houdt het niet op.

HIDDIT wordt namelijk ook verdeeld door apothekers die advies geven bij de aankoop van onze sportvoeding. Al deze HIDDIT-partners (die je hier kan vinden) hebben een uitgebreide opleiding gevolgd en kunnen onze klanten een gerichte oplossing op maat geven voor zijn of haar doelstellingen. Zo verzekeren we dat onze klanten een maximaal resultaat uit hun aankoop bekomen.

 

Samengevat

De ervaring van de topatleet, een wetenschappelijke onderbouw, de keuze voor de beste ingrediënten en een uitgebreid netwerk van gevormde apothekers: daarom is HIDDIT zo geliefd bij professionele én recreatieve atleten!

 

 

 

 

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping address